Slik blir du god i brasiliansk jiu-jitsu

Det finnes mange ulike strategier for å bli dyktig i brasiliansk jiu-jitsu. Men en gjenganger er nok for mange at man vil bli god raskest mulig. Vi har samlet noen huskeregler som kan effektivisere din reise innen brasiliansk jiu-jitsu. Og husk; dette er ikke en fasit, vi er alle ulike i hvilken trening vi responderer best på, men det kan være smart å følge disse punktene:

  • Først og fremst; finn et godt treningssenter. Og med godt treningssenter mener vi et treningssenter med gode instruktører og flinke treningspartnere. Det er også viktig å trene med partnere som kan utfordre deg og hjelpe deg med å forbedre teknikkene dine.
  • Fokuser på å lære grunnleggende bevegelser, konsepter og teknikker.
  • Tren jevnlig. Brasiliansk jiu-jitsu krever mye trening og dedikasjon for å bli god. Prøv å trene minst to til tre ganger i uken for å se fremgang.
  • Se på videoer og les om brasiliansk jiu-jitsu for å lære mer om sporten og forbedre teknikkene dine. Det er også lurt å delta på seminarer og konkurranser for å få mer erfaring og forbedre ferdighetene dine.
  • Vær tålmodig og ikke gi opp. Brasiliansk jiu-jitsu kan være utfordrende, men med hardt arbeid og dedikasjon kan du bli svært god i sporten. Hold fast ved målet ditt og fortsett å trene for å se fremgang.